Page Loader

Haberler

Şişli'nin Önde Gelen Eğlence Mekanları

Şişli'nin Önde Gelen Eğlence Mekanları

Şişli denince tarihi yapıları ve AVM’lerinin yanında akla gelen en önemli özelliklerinden biri kaliteli eğlence merkezleri ve sosyal gece hayatıdır. Bomonti, Nişantaşı ve Teşvikiye’ye yürüme mesafesinde olan Şişli sizi yürüyerek 15 dakika içinde bambaşka bir dünyaya girmenizi sağlayabilir.

Günay Restaurant

Cevahir AVM’den yürüyerek sadece 2 dakika uzaklıkta olan Günay Restaurant Şişli’de eğlencenin başını çekiyor dersek abartmış olmayız. Türkiye’nin en prestijli mekanlarının başında gelen Günay Restaurant Büyükdere Caddesi üzerinde Beytem Plaza’da muazzam bir yere sahip. Oturmalı konumda 500 kişiyi, kokteyl konumunda 700 kişiyi ağırlayabilen mekan, özel davet ve organizasyonlara da ev sahipliği yapıyor. İbrahim Tatlıses, Ebru Gündeş, Seda Sayan gibi Türkiye’nin müzik alanında hizmet veren en değerli sanatçılarını ağırlayan Günay Restaurant Şişli’ye yolu düşenlere eşsiz bir müzik ve eğlence deneyimi yaşatıyor. Şişli’ye yolunuz düşmüşse Türkiye’de gazino kültürünün son mirasçısı mekana uğramadan geçmeyin.

Bomontiada

Eğer şehir dışından arkadaşını ziyarete gelmişseniz ve Şişli’de bir kaç gün kalacaksanız gitmeniz gereken olmazsa olmaz mekanların başında Bomontiada gelmektedir. Bomonti'deki tarihi bira fabrikasının restore edilip içinde farklı tarzda bir çok restoran ve barı konumlandıran mekan sanatsal etkinliklerin yanı sıra bir çok konsere de ev sahipliği yapmaktadır. Babylon, Kilimanjero, The Populist, Monochrome, Kiva Meyhane, Delimonti adanın en dikkat çeken mekanlarının başında geliyor. Eğer güzel bir konsere gidip müziğin tadına varmak istiyorsanız Babylon’u, ev yapımı tadında farklı biraları deneyimlemek istiyorsanız The Popülist’i, dostlarınızla mekanın atmosferinin ve yemeklerin tadına varmak istiyorum diyorsanız da iç mimarisini Autoban’ın yapmış olduğu Kilimanjero’ya uğramanızı öneririz.

Raphael

İsmini rönesans sanatçısı Raphael'den alan mekan Nşantaşı'nda Mim Kemal Öke Caddesinde konumlandırılmıştır. Hem dış hem iç mekanı olan Raphael cam tavanı ve transparan mimarisiyle dış mekandan kopmadan iç mekanın tadına varmak isteyenler için birebir. Cuma ve Cumartesi Dj performansları, valesi, kış bahçesi olan mekan aynı zamanda hayvan dostu eğlence merkezleri kategorisinde. Restaurant, Café ve Lounge konseptlerini bir potada eritmeyi başaran mekan Şişli'de gezerken keşfedip müdavimi olacağınız eşsiz yerlerden biridir.