Page Loader

Haberler

Alışveriş Keyfini Şişlide yaşamak isteyenler için 5 AVM alternatifi

Alışveriş Keyfini Şişlide yaşamak isteyenler için 5 AVM alternatifi

İstanbulun en eski ilçelerinden, 272 bin nüfuslu Şişli; Nişantaşı, Beyoğlu, Levent ve Beşiktaş’a komşu olması, eğlenceli gece hayatı ve turistlerin çok rağbet ettiği AVM’leri ile şehrin göz bebeği konumundadır.
Gerek gece hayatının canlılığı, gerek ise alışverişin merkezi konumundaki Şişli sadece yerel halka değil aynı zamanda da dünyanın her yerinden gelen öğrenci ve turistlere de ev sahipliği yapmaktadır. Bugün Şişlili olmayanlar için Şişli'de gidilebilecek AVM'leri ve buralarda yapılabilecek etkinlikleri sıralayacağız. İster Şişli’nin yerel halkından olun isterseniz günübirlik Şişli’de kalan bir ziyaretçi, bu tavsiyeler tam size göre!

Cevahir AVM

Şişli denildiğinde akla gelen ilk mekanlar tarihi ve görkemli Şişli Camiidir ve aynı cadde üzerinde konumlandırılmış Cevahir Alışveriş Merkezi’dir. Büyükdere Caddesi üzerinde yer alan Avrupa’nın ikinci ve dünyanın sekizinci büyük alışveriş merkezi olan Cevahir AVM günde ortalama 50 bin ziyeretçiyi ağırlıyor ve bayram öncesi bu rakam 80 binleri buluyor.
Şişlililerin günlük alışveriş ihtiyaçları için dahi kullandıkları Cevahir AVM bu lokasyonda ikamet edenlerin olmazsa olmazıdır.
300’e yakın mağazsı bulunan Cevahir AVM, 7’den 70’e her kesimden insanın ihtiyacına cevap verebilen bir kompleks.
Eğer yolunuz Şişli’ye düşmüşse Cevahir AVM’ye kesinlikle gitmenizi öneririz.

City's Nişantaşı

Şişli'de oturanların bir diğer uğrak yeri olan, küçük ama rafine lezzetleri bünyesinde barındıran bir diğer avm olan City’s Nişantaşı teşvikiye caddesinde parlayan bir pırlanta gibi ziyaretçilerine lüks deneyimler sunuyor. 101 adet mağazası, mahalle konsepti altında toplanan kafeler ve zarif yemek mekanları, sanat severler için galerileri ve farklı türden bir çok etkinlik hizmetiyle bir an bile sıkılmanıza izin vermeyen yoğun deneyim alanı diyebileceğimiz City’s Nişantaşı, seçkin zevkleri deneyimlemek isteyen Şişlililerin vazgeçilmez uğrak AVM’lerinden birisidir. Siz de Şişli'de bir gece geçirecekseniz City’s Nişantaşı'na mutlaka uğarayıp güzel bir kahveyle akşamın tadını çıkartabilirsiniz.

Trump Alışveriş Merkezi

Eğer Şişli'de oturuyor ve çocuğunuzla güzel bir zaman geçirmek istiyorsanız Trump Alışveriş Merkezi sizin için biçilmiş kaftan. Bünyesindeki bir çok mağazanın haricinde Trump’un en büyük artısı çocuklar için sayısız etkinliğe ev sahipliği yapmasıdır. Çocuk atölyesinden çocuk tiyatrosuna konserlerden sinemaya kadar çocuğunuzla tam gün sınırsız eğlenebileceğiniz muazzam bir yapı olmasının yanında Trump büyükleri de unutmuyor ve 120’den fazla mağaza, kafe, restaurant ve çocuk oyun alanlarıyla size dolu dolu bir gün yaşatmayı vaadediyor.

Astoria AVM

Merkeze yürüme mesafesinde konuşlanmış, İstanbul’un iş ve yaşam merkezinin kalbi olan Büyükdere Caddesinde beyaz yakanın buluşma noktası olan Astoria AVM Şişli'de gidilebilecek bir diğer alışveriş merkezidir. Big Chef’s'ten Caffe Nero’ya Midpoint’ten Sushi-Co’ya her damak tadına hitap eden geniş food court’uyla Astoria dostlarınızla buluşup güzel zaman geçirmek için en özgün AVM’lerden biridir.

Profilo AVM

Profilo AVM ya da kısa adıyla PAM Şişli’nin merkeze en yakın AVM’lerinin başında geliyor. Sadece büyüklerin değil aynı zamanda gençlerin de uğrak yerlerinin başında gelen PAM bowling salonu, 1500 kişilik tiyatro salonu, 7 salonlu dev sinemalarıyla sosyalleşmek ya da bir aktivitede bulunmak isteyen herkesin uzun vakitler geçirdiği bir alışveriş merkezidir. Eğer Şişli'ye yolunuz düşmüşse ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirmek istiyorsanız Profilo AVM size hayal ettiğinizden fazlasını vaadediyor.